Wij gunnen jouw werknemers een heerlijke nachtrust

En jou natuurlijk ook. Want je hoeft niet langer wakker te liggen over uitval, stress en ongeconcentreerde werknemers. Met HalloSlaap komt iedereen uitgerust en als z’n beste zelf op het werk.

Effectief bewezen ACT-methode

Met HalloSlaap komen je werknemers erachter waarom het slapen niet lukt. En leren ze vooral wat er moet gebeuren om dat te veranderen. We lichten alvast een tipje van het laken op: slapen is niks doen. Maar dat is jammer genoeg niet zo makkelijk als het lijkt. Met onze wetenschappelijk effectief bewezen ACT-methode, leren ze anders en effectiever omgaan met de impulsen van het brein. Het resultaat? Natuurlijk slapen, zonder medicijnen. En dat betekent: uitgerust en fris aan de werkdag beginnen.

Onze experts

Jouw werknemers verdienen de beste ondersteuning.
Daarom werkt HalloSlaap alleen samen met de beste experts.

100%
Geselecteerd op basis van bewezen resultaten

8,9
Gemiddelde beoordeling expert
+10 jaar
Ervaring

Irma Leijten

Irma Leijten is gefascineerd door het fenomeen slaap. Haar opleiding aan de Sleepschool in Londen, mindfulness en het ACT-model hebben geleid tot verrassende inzichten in slapen en de oorzaken van slapeloosheid. Die inzichten gebruikt ze in training en coaching om heel Nederland aan de gezonde slaap te krijgen.
De aanpak van Irma kenmerkt zich door humor, doortastendheid en een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Irma is trainer en coach van onze samenwerkingspartner LIJV.

Aline Kruit

Aline’s belangstelling voor het oplossen van slaapproblemen is ontstaan tijdens haar werk als arts en in haar eigen praktijk. De bestaande aanpak leidde vaak niet tot het oplossen van slaapproblemen. De ACT-methode doet dat wel. Waarom? Omdat slaap zich niet laat dwingen. Hoe harder je dat probeert hoe verder je de slaap wegjaagt. En dat stoppen met vechten is juist de essentie van ACT. Aline is trainer en coach van onze samenwerkingspartner LIJV.

Wat zeggen onze klanten?

BrightPensioen

“Alles behalve slaapverwekkend, de masterclass van HalloSlaap en Irma Leijten. De 80+ deelnemers waren (ook) enthousiast en konden veel met de kennis en tips.”

SPMS

“De masterclasses zijn door alle deelnemers zeer positief ervaren en hebben hen bruikbare inzichten opgeleverd.”

SamSamkring

"Wij zoeken een partner die kwalitatief hoogwaardige diensten aanbiedt op het gebied van vitaliteit. Die partner hebben wij gevonden in HalloSlaap. De deelnemers waarderen de masterclasses met een hoog cijfer omdat het hen direct concrete tips en handvatten oplevert."

Movir

"Goed kunnen slapen en ontspannen is ontzettend belangrijk voor ieders gezondheid, maar lukt helaas niet altijd. De slaapexperts van HalloSlaap leggen onze klanten op een rustige, duidelijke, enthousiaste wijze uit hoe je jezelf ‘uit’ kunt zetten. Het bekende rusten is zilver, slapen is goud blijft mij altijd bij. Slaap lekker!"