SlaapBeter Programma

Wat ga je doen in het SlaapBeter Programma?

Onder deskundige begeleiding van slaapcoaches Irma Leijten of Aline Kruit, ga je direct aan de slag met het zoeken naar oplossingen voor het verbeteren van jouw nacht en dag.

Tijdens het programma is er alle aandacht voor jou en jouw gevolgen van slaaptekort. 
  • Je vult van tevoren een vragenlijst en krijgt een Persoonlijke Slaaprapport
  • Je gaat 1-op-1 met je coach aan de slag om tot de kern van je slaapprobleem te komen
  • Je leert hoe slapen ‘werkt’ en hoe je het kan beïnvloeden
  • Je krijgt de laatste wetenschappelijke inzichten in de geheimen van goed slapen
  • Je krijgt praktische tips om mee aan de slag te gaan
  • Je komt er na 3 tot 6 sessies achter dat je veel beter slaapt en weer kunt gaan leven zoals je het liefste wil

Voor wie is het interessant?

Voor iedereen die moeite heeft met inslapen en/of doorslapen en daardoor overdag last heeft van een kort lontje, concentratieproblemen of een gebrek aan energie.

Honderden mensen hebben wij geholpen!

Wetenschappelijk bewezen effectieve methode

In 3-6 sessies van een uur kom je erachter waarom het bij jou niet wil lukken om lekker te slapen en hoe jij het roer om kunt gooien. Je best doen om weer te slapen, van pillen slikken, meditatie oefeningen tot lang in bed blijven liggen in het weekend, het is heel begrijpelijk, maar het werkt helaas niet. Want je best doen is actie en dat staat haaks op slaap, wat in essentie ‘niets doen’ is.

Niets doen om een probleem op te lossen is onnatuurlijk en jammer genoeg niet zo makkelijk als het lijkt. Met onze wetenschappelijk effectief bewezen ACT-methode, leer je hoe je anders en effectiever om kan gaan met de impulsen van je brein. Het resultaat? Natuurlijk slapen, zonder medicijnen.

Gratis & vrijblijvend kennismakingsgesprek

Tijdens de kennismaking met de coach ontdek je of het klikt. Je gaat tenslotte als team samen aan de slag. Door even samen te sparren over je slaap en je hulpvraag, krijg je een indruk over de aanpak en de (on)mogelijkheden.

Mocht je na het kennismakingsgesprek aan de slag willen gaan met het SlaapBeter programma dan zijn daar kosten aan verbonden. De kosten voor het SlaapBeter programma bedraagt: €120,- per uur (ex btw). 

Wist je dat het voor ondernemers aftrekbaar is? Voor meer informatie kan je terecht bij de belastingdienst.

Hoe werkt het?

De eerste kennismaking is geheel vrijblijvend.

Je ontdekt de kernoorzaak van jouw slaapprobleem en we maken een stappenplan op maat, want er bestaat geen standaardoplossing die voor iedereen werkt. Je ontdekt de kernoorzaak van jouw slaapprobleem en we maken een stappenplan. Dat plan maken we helemaal op jouw maat, want er bestaat nu eenmaal geen standaardoplossing die voor iedereen werkt.

Een snelle oplossing bestaat helaas niet, maar je kan wel leren slapen. Daarom leer je stap voor stap vaardigheden om beter te slapen. Ook leer je om overdag je energie toe in te zetten. Als je dat doet dan is de kans groter dat je tevreden kan terugkijken op de dag, waardoor je beter slaap.

Je ervaart dat de oplossing voor goed slapen in jezelf zit. Het vertrouwen in je natuurlijke slaapvermogen en je eigen invloed daarop nemen toe. Daar heb je blijvend profijt van en je schrikt niet meer van een mindere nacht slaap.

Gratis kennismaken

Hoe onze klanten HalloSlaap ervaring

HalloSlaap werkt samen met: