SamSamkring: de gezondste schenkkring van Nederland!

Een gezonde schenkkring heeft een positief effect op de kosten van de leden. En eerlijk is eerlijk, het is ook aantrekkelijk voor nieuwe leden. Om de gezondste schenkkring te blijven, starten wij een preventieprogramma dat helpt voorkomen dat je ziek wordt. De eerste dienst in het preventieprogramma is een Masterclass.

Wil jij productiever, energieker en gezelliger zijn? 
Bij gezondheid en vitaliteit denk je al gauw aan gezonder eten en meer bewegen. Natuurlijk! Super belangrijk! Maar wat misschien nog wel belangrijker is: lekker slapen.

Merk jij ook dat je je na een slechte nacht minder goed kunt concentreren? Dat er weinig uit je handen komt? En dat je humeur ook beter kan? Dan ben je niet de enige. Helaas is een goede nachtrust niet vanzelfsprekend. Het CBS geeft aan dat 50% van de ondernemers slecht slaapt. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat een goede nachtrust een enorm positief effect heeft op de vitaliteit en dus ook op de kans op arbeidsongeschiktheid. 

Wil jij overdag lekker aan de slag? Met meer energie en een stralend humeur? Investeer dan in je nachtrust.

Kijk even rustig op deze website rond en als deze gratis Masterclass echt iets voor jou is, meld je dan aan!
De online masterclass
In deze interactieve (online) masterclass leer je dat je niet méér maar juist minder moet doen om je natuurlijke slaappatroon te versterken. Door te stoppen met werken aan slaap of je te verzetten tegen niet slapen bespaar een hoop energie, die je overdag weer kunt inzetten voor je werk, sociale contacten en hobby’s.

Je doet niet alleen nieuwe inzichten op, maar gaat direct aan de slag met opdrachten en oefeningen uit het werkboek.

Onder deskundige begeleiding van slaapexperts Irma Leijten of Aline Kruit, ga je aan de slag om jouw slaappatroon te verbeteren en daardoor meer uit je dag te halen.

Meld je nu aan

Uw gegevens zullen automatisch ingevuld worden

De masterclass

  • Je vult van tevoren een vragenlijst en krijgt een Persoonlijke Slaaprapport
  • Je leert hoe slapen ‘werkt’ en hoe je het kan beïnvloeden
  • Je krijgt de laatste wetenschappelijke inzichten in de geheimen van goed slapen
  • Je gaat aan de slag met praktische tips en een persoonlijke slaapplan

Hoe onze klanten HalloSlaap ervaring

Hallo Slaap werkt samen met: