Onze Slaap experts

Irma en Aline zijn slaapexperts bij LIJV. LIJV traint en coacht mensen om beter te slapen, gezond(er) te werken en prestaties duurzaam te verbeteren. Ze zijn gecertificeerd en onder meer opgeleid aan de Sleepschool in Londen en hebben niet voor niks als motto: Slaap weer en leef meer.


Gratis kennismaken
Fotografie: Loepa fotografie

Irma Leijten

Irma Leijten is expert op het gebied van slaap. Een echte bezige bij. Zij is trainer, coach, spreker. En samen met collega Aline Kruit auteur van het boek ‘Eerste hulp bij beter slapen’.
Als trainer en coach heeft Irma inmiddels al heel wat mensen begeleid. Ze is gefascineerd door het fenomeen slaap. Haar opleiding aan de Sleepschool in Londen, mindfulness en het ACT-model hebben geleid tot verrassende inzichten in slapen en de oorzaken van slapeloosheid. Die inzichten gebruikt ze in training en coaching om heel Nederland aan de gezonde slaap te krijgen.
  • Haar aanpak kenmerkt zich door humor, doortastendheid en een gezonde dosis nieuwsgierigheid.
  • Haar motto: een probleem is alleen een probleem als je gelooft dat er geen oplossing is.
  • Irma staat ook op de tennisbaan al jaren haar mannetje.
Fotografie: Loepa fotografie

Aline Kruit

Aline Kruit is, net als Irma, een expert op het gebied van slaap. Slaap is haar passie. En altijd bezig als trainer, coach, spreker en docent. Samen met collega Irma Leijten auteur van het boek ‘Eerste hulp bij beter slapen’. En auteur van het boek ‘Slapen is niets doen’.

Aline’s belangstelling voor het oplossen van slaapproblemen is ontstaan tijdens haar werk als arts en in haar eigen praktijk. De bestaande aanpak leidde vaak niet tot het oplossen van slaapproblemen. De ACT-methode doet dat wel. Waarom? Omdat slaap zich niet laat dwingen. Hoe harder je dat probeert hoe verder je de slaap wegjaagt. En dat stoppen met vechten is juist de essentie van ACT.

  • Aline heeft inmiddels al veel mensen met een slaapprobleem begeleid naar gezond slapen en fit wakker worden.
  • Haar motto: geloof in jezelf dan is alles mogelijk.
  • Hardlopen doet ze graag in de mooie Limburgse heuvels.

Wetenschappelijk bewezen effectieve methode

In 3-6 sessies van een uur kom je erachter waarom het in jouw specifieke geval niet wil lukken met de broodnodige slaap en wat er moet gebeuren om het roer om te gooien. En dit gaat je heel vreemd in de oren klinken: slapen is niks doen. Maar dat is jammer genoeg niet zo makkelijk als het lijkt. Met onze wetenschappelijk effectief bewezen ACT-methode, leer je hoe je anders en effectiever om kan gaan met de impulsen van je brein. Het resultaat? Natuurlijk slapen, zonder medicijnen.

Over ons

HalloSlaap is een initiatief van Kruxs en Movir. Kruxs is een innovatieplatform van Nationale-Nederlanden en Movir ondersteunt professionals. Daarmee zijn we de perfecte match tussen innovatie, kwaliteit en zekerheid. Wij geloven dat HalloSlaap coaching laagdrempeliger en effectiever maakt en elke ondernemer in Nederland een goede coach verdient.

Hoe onze klanten HalloSlaap ervaring

HalloSlaap werkt samen met: